Overslaan en naar de inhoud gaan

Michel Boerebach weer even terug bij oude club Roda

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 17:05

Voormalig Roda-speler Michel Boerebach bezocht zijn oude club in Kerkrade om zijn nieuwe boek met de titel: 'Hoi papa, de herrijzenis van Michel Boerebach' te promoten.

Boerebach verloor zijn zoontjes in 2003 bij een auto-ongeluk. Het boek gaat over de wederopstanding na die inktzwarte periode, maar ook over zijn beste jaren als voetballer bij Roda. Het boek is geschreven door Eddy van der Ley.

Diligence
Boerebach speelde van 1987 tot 1992 bij de Kerkraadse club. "Mijn beste jaren heb ik bij Roda gehad. Roda heeft een plek in mijn hart." In het boek wordt uitvoerig ingegaan op zijn tijd toen hij in de Europa Cup uitkwam met Roda. Maar ook anekdotes over zijn bezoekjes aan de roemruchte discotheek La Diligence in Heerlen zijn terug te vinden in het boek. "We gingen altijd op vrijdagavond naar de 'Dili', altijd met een man of 10. Daar is een hechte vriendschap ontstaan. Daarom hadden we zo'n goed team."

Video: L1

Verdriet
Boerebach genoot zichtbaar van zijn bezoek aan zijn oude werkgever. In totaal werden er 70 exemplaren verkocht aan fans en belangstellenden. Natuurlijk wordt er ook ingegaan op het plotselinge verlies van zijn zoontjes. "Het slijt wel. Je leert ermee omgaan. Je leert omgaan met al het verdriet en de pijn. Dat kun je niet alleen. Ik heb heel veel steun gehad aan mijn vrienden uit de voetballerij."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen