Overslaan en naar de inhoud gaan

Michael van Gerwen noemt Venray 'zijn thuis'

Geplaatst opmaandag 15 februari 2016 - 7:30

Een opvallende uitspraak van de beste darter van de wereld, Michael van Gerwen, zondagmiddag. De darter noemde Venray zijn thuis.

Van Gerwen deed dat nadat hij zondagmiddag voor de derde keer op rij de Dutch Darts Masters in Venray won. In de finale was hij veel te sterk voor de Brit Brit Daryl Gurney (6-2).

Venray
"Dit is prachtig. Ik liep de hele dag te worstelen, maar in de finale speelde ik prima. Dit is mijn thuis", aldus een tevreden Van Gerwen.

Makkie
Overigens was die worsteling van de voormalig wereldkampioen niet te zien in de uitslagen. Van Gerwen kwam geen moment in de problemen in Venray. Zo versloeg hij op weg naar de finale Dave Chisnall (6-3) en Mervyn King (6-2) met groot gemak.

Winnen
De darter uit Germonde keek ook nog even vooruit naar de komende maanden. "Ik heb nog een lang seizoen te gaan, maar ik wil deze lijn doortrekken en zoveel mogelijk titels winnen."

Lees ook: Michael van Gerwen verdedigt titel in Venray.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

ANP
Michael van Gerwen verdedigt titel in Venray
Wereldkampioen Michael van Gerwen naar Maastricht
Fans enthousiast op Dutch Darts Masters in Maastricht
Jerry Hendriks apetrots op Van Gerwen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen