Minister: PVV moet Heemels-geld gewoon terugbetalen

De PVV in het Limburgs parlement moet ondanks een smeekbede bij de minister toch de 178.000 euro terugbetalen, die eerder door fractievoorzitter Michael Heemels achterover werd gedrukt.

Ex-PVV'er Heemels ziet af van hoger beroep en gaat cel in

Ex-PVV'er Michael Heemels ziet af van het hoger beroep in de rechtszaak over het achteroverdrukken van zo'n 180.000 euro uit de partijkas.

PVV wil streep door terugbetaling verduisterde 178.000 euro

De PVV in het Limburgs Parlement wil dat D66-minister Kajsa Ollongren een streep zet door het besluit van de provinciale politiek om de fractie tot en met 2024 178.000 euro terug te laten betalen.

PVV moet verduisterd megabedrag Heemels terugbetalen

De PVV in het Limburgs Parlement moet uit eigen kas de bijna 179.000 euro terugbetalen die voormalig fractievoorzitter Michael Heemels heeft verduisterd. Het Limburgs Parlement heeft dat besloten.

'PVV moet zelf verduisterd geld Heemels terugbetalen'

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement wil dat de PVV uit eigen kas de bijna 179.000 euro terugbetaalt die voormalig fractievoorzitter Michael Heemels heeft verduisterd.

Ex-PVV'er Heemels moest even nadenken over hoger beroep

Ex-PVV-'er Michael Heemels had een paar dagen nodig voordat hij een besluit nam over het instellen van hoger beroep.

Heemels in beroep na veroordeling voor oplichten PVV

Michael Heemels gaat in hoger beroep na zijn veroordeling voor het achteroverdrukken van zo'n 180.000 euro uit de PVV-kas.

Advocaat Heemels adviseert hoger beroep

Advocaat Geertjan van Oosten is het niet eens met de straf voor zijn cliƫnt Michael Heemels.

Provincie komt in november met betalingsregeling voor PVV

De Provincie Limburg zal in de Statenvergadering van 10 november de PVV-fractie een terugbetalingsregeling voorstellen.

Geert Wilders: 'Straf Heemels volstrekt terecht'

Geert Wilders vindt het 'volstrekt terecht' dat zijn voormalige voorlichter en oud-statenlid Michael Heemels is veroordeeld voor het 'achteroverdrukken van belastinggeld', zoals Wilders dat noemt.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten