Minister: PVV moet Heemels-geld gewoon terugbetalen

De PVV in het Limburgs parlement moet ondanks een smeekbede bij de minister toch de 178.000 euro terugbetalen, die eerder door fractievoorzitter Michael Heemels achterover werd gedrukt.

Ex-PVV'er Heemels ziet af van hoger beroep en gaat cel in

Ex-PVV'er Michael Heemels ziet af van het hoger beroep in de rechtszaak over het achteroverdrukken van zo'n 180.000 euro uit de partijkas.

PVV wil streep door terugbetaling verduisterde 178.000 euro

De PVV in het Limburgs Parlement wil dat D66-minister Kajsa Ollongren een streep zet door het besluit van de provinciale politiek om de fractie tot en met 2024 178.000 euro terug te laten betalen.

PVV moet verduisterd megabedrag Heemels terugbetalen

De PVV in het Limburgs Parlement moet uit eigen kas de bijna 179.000 euro terugbetalen die voormalig fractievoorzitter Michael Heemels heeft verduisterd. Het Limburgs Parlement heeft dat besloten.

'PVV moet zelf verduisterd geld Heemels terugbetalen'

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement wil dat de PVV uit eigen kas de bijna 179.000 euro terugbetaalt die voormalig fractievoorzitter Michael Heemels heeft verduisterd.

Ex-PVV'er Heemels moest even nadenken over hoger beroep

Ex-PVV-'er Michael Heemels had een paar dagen nodig voordat hij een besluit nam over het instellen van hoger beroep.

Heemels in beroep na veroordeling voor oplichten PVV

Michael Heemels gaat in hoger beroep na zijn veroordeling voor het achteroverdrukken van zo'n 180.000 euro uit de PVV-kas.

Advocaat Heemels adviseert hoger beroep

Advocaat Geertjan van Oosten is het niet eens met de straf voor zijn cliënt Michael Heemels.

Provincie komt in november met betalingsregeling voor PVV

De Provincie Limburg zal in de Statenvergadering van 10 november de PVV-fractie een terugbetalingsregeling voorstellen.

Geert Wilders: 'Straf Heemels volstrekt terecht'

Geert Wilders vindt het 'volstrekt terecht' dat zijn voormalige voorlichter en oud-statenlid Michael Heemels is veroordeeld voor het 'achteroverdrukken van belastinggeld', zoals Wilders dat noemt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten