Overslaan en naar de inhoud gaan

Michael Boogerd: 'Tom Dumoulin pakt gele trui'

Geplaatst opvrijdag 12 juni 2015 - 14:05

Tom Dumoulin maakt een goede kans om de proloog van de Tour de France in Utrecht te winnen.

Dat schrijft Michael Boogerd in zijn column in De Telegraaf. De oud-renner en huidig ploegleider van Team Roompot Oranje Peloton ziet de Maastrichtenaar de tijdrit winnen in de Domstad. 'Ik heb de indruk dat zijn concurrent Tony Martin een beetje over zijn top heen is, dus het is een geweldige kans voor Tom Dumoulin om die rit de snelste tijd neer te zetten en het geel te pakken.'

Neeltje Jans
Boogerd denkt niet dat Dumoulin in het verdere verloop van de Ronde van Frankrijk kans maakt op een podiumplek. 'Maar als hij in de tweede rit in de gele trui van Utrecht naar Neeltje Jans mag rijden, is zijn Tour al geslaagd.'

De 'Tour' start zaterdag 4 juli in Utrecht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Curvers en Dumoulin in voorselectie Tour de France
5 redenen waarom Dumoulin zaterdag het geel pakt
Dumoulin kritisch over 'veel te gevaarlijk' parcours
ANP, Tom Dumoulin
Dumoulin maakt reuzensprong in klassement WorldTour
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen