Ties (8) levert topprestatie in Boogie's Extreme

De wielertoertocht Boogie's Extreme trok zaterdag weer door Zuid-Limburg en aangrenzende delen van België.

Teambuilding met profwielrenners

Zuid-Limburg is booming als bedrijfsuitje.

Boogerd: 'Toen Poels vorig jaar won, voelde ik jaloezie'

Michael Boogerd had in zijn carrière heel graag zijn favoriete klassieker Luik-Bastenaken-Luik willen winnen. Maar het lukte hem nooit. Toen Wout Poels vorig jaar won, was hij dan ook 'een klein beetje jaloers'.

Nieuwe Gold Race: Boogerd vreest massaspurt zonder Cauberg

Michael Boogerd vreest dat de Amstel Gold Race - zonder de Cauberg in de finale - wel eens een massasprint kan opleveren.

ANP
'Tom Dumoulin had niet kunnen aanvallen'

"Het was voor Tom Dumoulin heel lastig geweest om in de aanval te gaan. Ik denk niet dat ze hem de ruimte hadden gegeven."

ANP
'Afwezigheid van Wout Poels in Tour-etappe is tactiek'

Wout Poels was woensdag niet te zien bij het pareren van de aanval van Valverde en Quintana. "Maar dat zal vast de tactiek zijn van Team Sky."

Boogerd: Dumoulin moet het nu laten zien

Michael Boogerd verwacht dat Tom Dumoulin in Parijs-Nice bergop met de besten mee zal gaan. Dat zegt hij in de Limburgse kranten.

NK Wielrennen in Maastricht heeft geen winnaar meer

De overwinning op het NK Wielrennen in Maastricht in 2006, die Michael Boogerd vanwege dopinggebruik is ontnomen, gaat niet naar de nummer twee, Sebastian Langeveld.

Boogerd verliest 'Maastrichts' kampioenschap

Michael Boogerd verliest zijn titel als Nederlands wielerkampioen op de weg uit 2006, die hij destijds won in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten