Overslaan en naar de inhoud gaan

Michael Berg op shortlist Gouden Strop

Geplaatst opmaandag 9 mei 2016 - 12:12

Thrillerschrijver Michael Berg staat samen met drie anderen op de shortlist voor de Gouden Strop. Eerder werd al bekend dat de Heerlenaar met zijn boek Het meisje op de weg tot de laatste tien genomineerden behoorde.

Drie jaar geleden won Michel van Bergen Henegouwen, zoals de echte naam van de schrijver uit Heerlen luidt, al eens de Gouden Strop met het boek Nacht in Parijs. De Gouden Strop is de prijs voor het spannendste Nederlandstalige boek van het jaar

Concurrentie
De drie andere genomineerden zijn Hilde
Vandermeeren, Esther Verhoef en Bart-Jan Kazemier. In totaal waren 97 thrillers ingezonden. De prijs voor de beste thriller wordt 2 juni in Amsterdam uitgereikt aan het begin van de Spannende Boeken Weken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schrijver Michael Berg wil aanpak boekenpiraterij
Nieuwe thriller van Michael Berg verschijnt
Michael Berg opnieuw in de race voor Gouden Strop
Kevin Goes uit Heerlen debuteert met digitale roman
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen