Schrijver Michael Berg op shortlist Gouden Strop 2018

Het boek 'Broertje' van de Heerlense schrijver Michael Berg staat op de shortlist van de BookSpot Gouden Strop 2018.

Schrijver Michael Berg wil aanpak boekenpiraterij

De Heerlense schrijver Michaël Berg hoopt dat de politiek in actie komt tegen de illegale verspreiding van boeken en muziek.

Michael Berg grijpt naast Gouden Strop

Thrillerschrijver Michael Berg heeft de Gouden Strop aan zich voorbij zien gaan.

Michael Berg op shortlist Gouden Strop

Thrillerschrijver Michael Berg staat samen met drie anderen op de shortlist voor de Gouden Strop. Eerder werd al bekend dat de Heerlenaar met zijn boek Het meisje op de weg tot de laatste tien genomineerden behoorde.

Michael Berg opnieuw in de race voor Gouden Strop

Thrillerschrijver Michael Berg maakt opnieuw kans op de Gouden Strop, de prijs voor het spannendste Nederlandstalige boek van het jaar.

Nieuwe thriller van Michael Berg verschijnt

Over twee weken verschijnt het nieuwe boek van schrijver Michael Berg uit Heerlen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!