Groen licht nieuwbouw hockeyclub Venray

Het licht staat op groen; hockeyclub MHCV in Venray start in maart met de bouw van een nieuw clubhuis (met kleedlokalen) en de aanleg van een inspeelveld van kunstgras.

Half miljoen voor hockeyers in Venray

Hockeyclub MHCV uit Venray krijgt 519.000 euro van de gemeente voor de bouw van een nieuwe accommodatie en aanleg van een inspeelveld.

Varkens en kippen beter gehuisvest dan Venrayse hockeyers

De varkens en kippen in de intensieve veehouderij zijn beter gehuisvest dan de leden van hockeyclub MHCV in Venray.

Hockeyclub Venray wil weg uit barakken

MHCV wil per se weg uit de oude barakken. De Venrayse hockeyclub laat om die reden op eigen risico een plan maken voor een eigentijdse, multifunctionele accommodatie.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!