Overslaan en naar de inhoud gaan

Mfa in Maasbree gaat in oktober officieel open

Geplaatst opdinsdag 7 juni 2016 - 17:08

Het Hoës van Bree in Maasbree wordt het eerste weekend van oktober geopend.

Met optredens zaterdagavond en een open dag met demonstraties van lokale verenigingen op zondag. Alles zal dan helemaal af zijn, ook het opknappen van Kennedyplein en Dorpsplein, waaraan na de Ossefeesten in augustus wordt begonnen.

Grote poetsbeurt
Vanaf juli kunnen de verenigingen al gebruikmaken van het gebouw. Na de oplevering woensdag 15 juni krijgt de nieuwe multifunctionele accommodatie eerst een grote poetsbeurt. Daarna kunnen de gebruikers, 25 verenigingen uit Maasbree, hun spullen al verhuizen naar de opslagruimtes.

Laatste klussen
In het gebouw worden nu de laatste klussen afgemaakt: de geluidsinstallatie wordt aangesloten en het wapen van Maasbree dat uit het gesloopte deel van het oude gemeentehuis is gehakt, wordt op een sokkel bij de ingang geplaatst. De
wifi-netwerken worden aangesloten en in de foyer komen nog kastenwand en een spiegelwand.

In de gymzaal wordt de laatste hand gelegd aan de belijning en in verschillende ruimtes komen nog grote beeldschermen te hangen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Provincie ‘redt’ mfa Maasbree
Sloop werkzaamheden Bouw
Sloop van oude gemeentehuis in Maasbree in volle gang
Inbrekers op heterdaad betrapt in Maasbree
Snelle doorstart lonkt voor failliet Elektro Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen