Roda komt Spaanstalige achterban tegemoet op Twitter

De hand van kersvers Roda JC-eigenaar Mauricio Garcia de la Vega wordt langzaam maar zeker zichtbaar bij de club. De Kerkradenaren hebben nu een Twitter-account voor Spaanstalige Koempels.

Knipoog naar Roda JC: MVV fans doneren Mexicaanse peso's

Bij MVV is de overname van rivaal Roda JC door een Mexciaanse investeerder met gegniffel ontvangen. Supportersvereniging Veer Zien MVV maakt bekend 2.329.807 Mexicaanse peso's over te maken naar hun eigen club. Omgerekend is dat 105.000 euro.

Roda JC krijgt nieuwe eigenaar
Jos Som krijgt het warm van nieuwbakken Roda-eigenaar

Burgemeester Jos Som van de gemeente Kerkrade is in zijn nopjes met de nieuwe eigenaar van Roda JC, de Mexicaan Mauricio Garcia de La Vega.

Kritiek op Mexicaanse Roda-investeerder De la Vega

Roda JC lijkt door de rijke Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega van de ondergang gered te zijn. Of hij een betrouwbare investeerder is, valt te bezien. Als je zijn naam intikt op Google kom je vrijwel alleen maar negatieve berichten tegen over misleiding en valse beloftes.

Wervingsbedrijf muur Trump: 'Overwogen om niet te doen'

Het bedrijf The Next Crowd uit Nederweert, dat een site bouwt om te helpen bij het werven van werklieden voor de muur van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft overwogen om de opdracht niet aan te nemen.

Mexicaanse paaldanseres kronkelt op Heerlense muziek

Dat de muziek van Limburgse artiesten ver reikt, wordt maar weer eens bewezen door de Mexicaanse paaldanseres Estefania Jimenez.

Maastrichtse vrouw gewond door schietpartij in Mexico

Een Maastrichtse toeriste (26) is gewond geraakt bij een schietpartij in de Mexicaanse kustplaats Playa del Carmen. De vrouw zou door een kogel zijn geraakt in haar arm.

Verstappen ook in derde vrije training ongenaakbaar

Er staat in Mexico vooralsnog geen maat op Max Verstappen. De Limburger klokte zaterdagmiddag ook in de derde vrije training de snelste tijd.

Verstappen snelste in laatste vrije training

Max Verstappen was tijdens de laatste vrije training op het circuit van Mexico de snelste op de baan.

André Rieu annuleert concerten in Mexico-stad

André Rieu annuleert zijn concerten deze week in Mexico-stad.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!