Overslaan en naar de inhoud gaan

Mexicaanse wint Topvrouwen Limburg 2019

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 22:02

Lizbeth van den Boogaart is Topvrouw van Limburg 2019 geworden.

De Mexicaanse directeur van Fresh Park Venlo werd donderdag in Roermond daartoe uitgeroepen.

Studie
Van den Boogaart kwam op haar
achtiende vanuit Mexico naar Nederland voor een studie, en bleef vervolgens in Limburg. Als directeur van Fresh Park zet ze volgens de jury op bijzondere wijze het Park op de kaart met daadkracht en Mexicaans temperament.

De overige finalistes van 2019 waren de Beeselse burgemeester Petra Dassen en Astrid Roebroeck-Pinckaers, directeur Ricoh Document Center Zuid.

Video: L1

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen