Overslaan en naar de inhoud gaan

Mexicaanse paaldanseres kronkelt op Heerlense muziek

Geplaatst opmaandag 28 januari 2019 - 6:51

Dat de muziek van Limburgse artiesten ver reikt, wordt maar weer eens bewezen door de Mexicaanse paaldanseres Estefania Jimenez.

In een filmpje op Instagram beweegt de professionele paaldanseres sensueel op de tonen van Komodo, de band rond Heerlenaar Gino Bombrini.

Psychedelisch
Ze gebruikt daarvoor het nummer Devil's Short Hand van de band die psychedelische surfrockmuziek maakt. Komodo was afgelopen jaar onder meer te zien op het Bevrijdingsfestival in Roermond en tijdens Cultura Nova in Heerlen.

Hele wereld
Jimenez zelf is niet de minste in het paaldansgenre. Ze werd tot twee keer toe genomineerd als beste paaldanseres van Amerika en geeft shows over de hele wereld. Haar lenigheid is ook niet alleen bedoeld voor wellustige blikken op het podium of op social media, want ze zet haar vaardigheden ook in als fitness-instructrice.

Video: Komodo (Youtube)

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen