Overslaan en naar de inhoud gaan

Meubelwinkel JYSK Venlo ontruimd na gasmelding

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2021 - 11:46

Medewerkers van meubelwinkel JYSK bij winkelcentrum Trefcenter in Venlo zijn vrijdagochtend geëvacueerd na een gasmelding.

De melding aan de Nijmeegseweg kwam even na half elf binnen bij de brandweer.

Korte duur
Vijf medewerkers moesten uit voorzorg het pand verlaten, maar konden na een half uur weer aan het werk.

Metingen
In eerste instantie werd gemeld dat er gaslucht werd geroken in de Albert Heijn XL in het winkelcentrum. Dat bleek achteraf niet te kloppen. De brandweer heeft metingen verricht in de supermarkt, maar daar werd niets gevonden. Ook bij Carpetright, directe buurman van de JYSK, werd geen gas gemeten door de brandweer.

Volgens een brandweerwoordvoerder was de gaslucht het meest te ruiken bij de meubelwinkel. Maar ook daar werden geen verhoogde concentraties gevonden. Het personeel kon weer snel aan het werk.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen