Overslaan en naar de inhoud gaan

Metropole Orkest en DeWolff treden samen op in het MECC

Geplaatst opvrijdag 25 september 2020 - 12:22

De Limburgse bluesrockband DeWolff gaat samen met het Metropole Orkest optreden in het MECC in Maastricht. Het concert staat voor maandag 14 december gepland.

De Geleense rockers traden deze week al met het 50-koppige pop- en jazzorkest op in Amsterdam.

Samenwerking
Het Metropole Orkest had het trio gevraagd om dit najaar samen vier concerten in Koninklijk Theater Carré te verzorgen. De optredens op 23 en 24 september waren een groot succes en kregen lovende kritieken. In eerste instantie zou het om een eenmalige samenwerking gaan, maar het is zo goed bevallen dat er nog een concert in Maastricht aan vastgeknoopt wordt.

Lees ook: DeWolff en Metropole Orkest staan samen vier keer in Carré

Extra dimensie
Het Metropole Orkest en DeWolff spelen een mix van oudere nummers en tracks van het nieuwste album Tascam Tapes. Daarbij voegt het Metropole Orkest een extra dimensie toe aan de muziek van de Geleense rockers.

Ook in Maastricht worden er een aantal nieuwe tracks van het nog uit te brengen album Wolffpack ten gehore gebracht. In Carré werden deze nummers voor het eerst live gespeeld.

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen