Overslaan en naar de inhoud gaan

Meteorologische winter begint zacht

Geplaatst opdinsdag 1 december 2020 - 8:26

De meteorologische winter gaat dinsdag van start, maar koud is het niet in Limburg.

Wie had gedacht dat het op de eerste dag van december en de meteorologische winter koud zou zijn, heeft het mis. Volgens Meteo Limburg wordt het met een graad of 8 de warmste dag van de week.

Regen
Wel is er dinsdag kans op regen. De buien trekken geleidelijk over de provincie. In de middag en avond wordt het overwegend droog. Vooral in de avond kan er motregen vallen. Het wordt maximaal 7 à 8 graden.

Mist
Woensdag koelt het iets af. In de ochtend kan er dichte mist ontstaan en ook in de middag is er veel bewolking. Het blijft nevelig en mistig. Het wordt maximaal 5 graden.

Wind
Donderdag en vrijdagochtend is het bewolkt, wel kan er regen vallen. Ook gaat het stevig waaien. De temperatuur ligt tussen 5 en 6 graden.

Het weekend start met weinig wind, maar er kunnen wel enkele buien vallen met hagel.

Lees hier de uitgebreide weersverwachting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen