Overslaan en naar de inhoud gaan

Metaalbedrijf Haelen vermoedt brandstichting: geld voor tips

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 14:12

De eigenaar van een metaalrecyclingbedrijf in Haelen waar zondag een grote brand woedde, looft tipgeld uit.

Eigenaar Ralph Opbroek gaat ervan uit dat de brand is aangestoken. De politie zegt dat dit nog wordt onderzocht.

5000 euro voor gouden tip
"Voor degene die bewijs heeft van de daders 5000 euro beloning", schrijft Opbroek op Facebook. Ook komt hij graag in contact met het groepje jongens dat zondag tussen 4:30 en 5:30 uur zijn moeder heeft gewekt om haar te attenderen op de brand. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg op het naastgelegen huis.

Lees ook: Brand Haelen onder controle, nablussen duurt voort

Flinke rook
De brand brak zondagochtend uit in een aantal autowrakken op het industrieterrein Windmolenven en ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Ook waren er knallen te horen. De brand was vrij snel onder controle maar het nablussen duurde nog enige tijd.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen