Overslaan en naar de inhoud gaan

Met Marshmello ook grote dj naar Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 9:08

Op de line-up voor Pinkpop ontbrak tot nu toe een grote dj. Met de aankondiging van Marshmello komt daar verandering in.

De Amerikaanse dj/producer wordt de afsluiter op de Pinkpopzaterdag, na Post Malone.

Hits
De immer met een soort omgekeerde emmer op zijn hoofd optredende artiest staat op de vijfde plek in de DJ Top 100 van tijdschrift DJ Mag. Marshmello werkte samen met onder meer Khalid, Logic, Selena Gomez en Anne-Marie. Met die laatste scoorde hij in Nederland zijn grootste hit Friends.

Artiesten
De 51ste editie van Pinkppop is in het weekend van 19 tot en met 21 juni. Andere namen zijn onder meer Red Hot Chili Peppers, Guns n' Roses, Twenty One Pilots en Gojira.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen