Overslaan en naar de inhoud gaan

Met helikopter gezochte man Sevenum aangehouden

Geplaatst opmaandag 14 augustus 2017 - 11:46

De met een huisverbod opgezadelde man uit Sevenum waarnaar de politie afgelopen donderdag met een helikopter is gezocht, is aangehouden.

Dat gebeurde vrijdag al. De politie kreeg hulp uit de buurt omdat de man via een WhatsApp-buurtpreverentiegroep in de gaten werd gehouden.

Huisverbod
De man kreeg begin vorige week een huisverbod van tien dagen, na het mishandelen van zijn vriendin. Op donderdag werd hij gezien in de straat waar de vrouw woont. Omdat gevreesd werd dat de man verhaal kwam halen, begon de politie een zoektocht waarbij ook vanuit de lucht werd uitgekeken naar de man.

Lees ook: Politie zoekt met helikopter naar man in Sevenum

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Sevenum Achtervolging Politie
Meisje ontsnapt aan ontvoering in Sevenum
Politie onderzoekt link ontvoeringen Sevenum en Nijmegen
Sevenum Achtervolging Politie
Nog geen ontwikkelingen in onderzoek ontvoering Sevenum
Inbrekers op de vlucht in Sevenum
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen