Overslaan en naar de inhoud gaan

Met breekijzer marktkraam te lijf: man opgepakt

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 15:34

Een man uit Sevenum is opgepakt voor een brutale poging om een onbewaakt marktkraampje leeg te roven.

De 36 jaar oude verdachte is woensdag al aangehouden voor het vergrijp van afgelopen zondag.

Kraam
Een bewoner van een huis aan de Zandberg had aan de weg een kraampje neergezet waar hij fruit, groente en jam verkocht. In plaats van zelf zijn waar aan de man te brengen, had de bewoner een geldkistje neergezet waar eventuele klanten hun aankoop konden betalen.

Breekijzer
Rond 15:30 uur zondagmiddag zag de verkoper een blauwe auto stoppen, waar een man met een breekijzer uitstapte die het geldkistje open begon te breken. Door boos tegen het raam te tikken liet de man zich verjagen door de bewoner, die de politie ook het signalement gaf waardoor de verdachte kon worden opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen