Overslaan en naar de inhoud gaan

Met breekijzer marktkraam te lijf: man opgepakt

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 15:34

Een man uit Sevenum is opgepakt voor een brutale poging om een onbewaakt marktkraampje leeg te roven.

De 36 jaar oude verdachte is woensdag al aangehouden voor het vergrijp van afgelopen zondag.

Kraam
Een bewoner van een huis aan de Zandberg had aan de weg een kraampje neergezet waar hij fruit, groente en jam verkocht. In plaats van zelf zijn waar aan de man te brengen, had de bewoner een geldkistje neergezet waar eventuele klanten hun aankoop konden betalen.

Breekijzer
Rond 15:30 uur zondagmiddag zag de verkoper een blauwe auto stoppen, waar een man met een breekijzer uitstapte die het geldkistje open begon te breken. Door boos tegen het raam te tikken liet de man zich verjagen door de bewoner, die de politie ook het signalement gaf waardoor de verdachte kon worden opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen