Overslaan en naar de inhoud gaan

Met AK bewapende Hoensbroekenaar aangehouden

Geplaatst opmaandag 6 april 2015 - 20:24

In Hoensbroek heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een dertigjarige man aangehouden die bewapend was en een persoon met dat wapen had bedreigd.

De politie wilde maandag nog niet meer details kwijt over de zaak.

Kalasjnikov
Een anonieme getuige wist te melden dat de man bewapend was met een AK47, dat is een kalasjnikov, en dat hij rond 01.30 uur zaterdagmorgen in Heerlerheide een vrouw op straat had lastiggevallen en daarbij zijn wapen had getoond. Getuigen van dit voorval alarmeerden volgens de getuige de politie, die de man later kon aanhouden in zijn woning.

De Hoensbroekenaar wordt dinsdag voorgeleid.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bezitter van kalasjnikov weer op vrije voeten
Messentrekker onder hevig verzet in de boeien geslagen
Gewapende overval op winkel in Hoensbroek
Kilo's vuurwerk, drugs en wapens in Heerlens huis
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen