Overslaan en naar de inhoud gaan

Messentrekker veroordeeld voor bedreiging Maastricht

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 8:55

Een 25-jarige Marokkaan die in mei vorig jaar de Maastrichtse coffeeshophouder Marc Josemans met een mes bedreigde, is in hoger beroep veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur.

Daarnaast kreeg hij drie maanden voorwaardelijk. Dat meldt de zakenwebsite Wijlimburg.nl. De man was eerder vrijgesproken door de politierechter.

'Ik maak je kapot'
De bedreiging vond vorig jaar in mei plaats voor Easy Going, de coffeeshop van Josemans. De coffeeshophouder werd meerdere malen met een mes bedreigd door de opgefokte straatdealer. De man zou daarbij geroepen hebben: "Ik maak je kapot, dat zweer ik op de dood van mijn moeder. Ik eis 2000 euro per dag van jou. Ik stuur Satudarah op je af."

De 25-jarige dealer werd uiteindelijk door de politie opgepakt na een achtervolging door het Mosae Forum. Agenten moesten pepperspray gebruiken om de man aan te houden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Coffeeshops: 'illegaal circuit spectaculair gegroeid'
Minder meldingen drugsoverlast in Maastricht
Coffeeshop verkoopt aan buitenlander: 2 aanhoudingen
Coffeeshop Mississippi Maastricht zes maanden op slot
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen