Overslaan en naar de inhoud gaan

Messentrekker stadhuis Weert aangehouden

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 13:45

In het stadhuis van Weert is dinsdagmiddag een ambtenaar bedreigd door een bewapende burger.

De boze burger zwaaide daarbij met een mes.

Centrale hal
Het gebeurde in het begin van de middag in de centrale hal van het stadhuis, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. Daarbij raakte niemand gewond.

In de clinch
De man trok het mes na een woordenwisseling met de ambtenaar. Waarom de twee met elkaar in de clinch raakten, is onbekend.

Burgernet
De burger sloeg vervolgens op de vlucht. De politie verspreidde daarop een Burgernetbericht om naar de man uit te kijken.

Ingerekend
Rond 14:00 uur kon hij alsnog ingerekend worden. Dat gebeurde op de Beekstraat, eveneens in de binnenstad. De man wordt verhoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV