Overslaan en naar de inhoud gaan

Messentrekkende man uit Maasbracht aangehouden

Geplaatst opdinsdag 22 juni 2021 - 6:18

De politie heeft een 22-jarige man uit Maasbracht aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor een steekincident in Roermond.

De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag rond 04.00 uur een melding van een steekpartij aan de Straat in Roermond. Eenmaal ter plekke bleek het om een situatie te gaan in de relationele sfeer.

Een ambulance kwam vervolgens ter plaatse en verzorgde het slachtoffer. De politie hield in eerste instantie niemand aan omdat er geen aangifte werd gedaan. Rond 08:30 uur werd er echter alsnog aangifte gedaan en werd de man aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen