Overslaan en naar de inhoud gaan

Messentrekkende man uit Maasbracht aangehouden

Geplaatst opdinsdag 22 juni 2021 - 6:18

De politie heeft een 22-jarige man uit Maasbracht aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor een steekincident in Roermond.

De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag rond 04.00 uur een melding van een steekpartij aan de Straat in Roermond. Eenmaal ter plekke bleek het om een situatie te gaan in de relationele sfeer.

Een ambulance kwam vervolgens ter plaatse en verzorgde het slachtoffer. De politie hield in eerste instantie niemand aan omdat er geen aangifte werd gedaan. Rond 08:30 uur werd er echter alsnog aangifte gedaan en werd de man aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen