Overslaan en naar de inhoud gaan

Mercedes toont interesse in Max Verstappen

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2015 - 12:18

Teambaas Toto Wolff van Mercedes was afgelopen weekeinde bij de Grand Prix van Rusland op de koffie bij Jos Verstappen, de vader van Max.

Manager Raymond Vermeulen schoof ook aan. De baas van het succesvolle formule 1-team gaf op de website van de Formule 1 geen antwoord op de vraag of er is onderhandeld over een contract: "Ik ken 'gekke' Jos al zo lang, we hebben wat bijgekletst bij een kop koffie", aldus Wolff.

Toekomst
Toch gaf hij een hint dat er ook over de toekomst van Max Verstappen is gesproken. "Weet je zeker dat het alleen over koetjes en kalfjes ging? Waarom was zijn manager er dan bij?", was de vraag. Het antwoord luidde veelbetekenend: "Nee, daar ben ik niet zeker van."

Toro Rosso
De toekomst van Max Verstappen bij Toro Rosso is onzeker, omdat teameigenaar Dieter Mateschitz serieus dreigt zijn twee renstallen (Red Bull en Toro Rosso) uit de Formule 1 terug te trekken als de teams volgend seizoen geen motor hebben waarmee ze vooraan kunnen rijden. De situatie is penibel, omdat er nog geen contract is met een leverancier.

Lees ook: Geen Red Bull en Toro Rosso in 2016?

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Jos: Max rijdt in 2017 bij Ferrari, Mercedes of Red Bull
Met Mercedes flirtende Verstappen: 'blij bij Red Bull'
'Ferrari wil ook niet leveren aan Red Bull'
Max Verstappen niet in vrije training Abu Dhabi
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen