Overslaan en naar de inhoud gaan

Mercedes toont interesse in Max Verstappen

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2015 - 12:18

Teambaas Toto Wolff van Mercedes was afgelopen weekeinde bij de Grand Prix van Rusland op de koffie bij Jos Verstappen, de vader van Max.

Manager Raymond Vermeulen schoof ook aan. De baas van het succesvolle formule 1-team gaf op de website van de Formule 1 geen antwoord op de vraag of er is onderhandeld over een contract: "Ik ken 'gekke' Jos al zo lang, we hebben wat bijgekletst bij een kop koffie", aldus Wolff.

Toekomst
Toch gaf hij een hint dat er ook over de toekomst van Max Verstappen is gesproken. "Weet je zeker dat het alleen over koetjes en kalfjes ging? Waarom was zijn manager er dan bij?", was de vraag. Het antwoord luidde veelbetekenend: "Nee, daar ben ik niet zeker van."

Toro Rosso
De toekomst van Max Verstappen bij Toro Rosso is onzeker, omdat teameigenaar Dieter Mateschitz serieus dreigt zijn twee renstallen (Red Bull en Toro Rosso) uit de Formule 1 terug te trekken als de teams volgend seizoen geen motor hebben waarmee ze vooraan kunnen rijden. De situatie is penibel, omdat er nog geen contract is met een leverancier.

Lees ook: Geen Red Bull en Toro Rosso in 2016?

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Jos: Max rijdt in 2017 bij Ferrari, Mercedes of Red Bull
Met Mercedes flirtende Verstappen: 'blij bij Red Bull'
'Ferrari wil ook niet leveren aan Red Bull'
Max Verstappen niet in vrije training Abu Dhabi
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen