Max Verstappen Lewis Hamilton

Verstappen niet in duel met Hamilton tijdens GP Sakhir

Formule 1-liefhebbers kunnen komend weekend niet rekenen op een duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. De wereldkampioen van Mercedes is positief getest op corona en moet de Grote Prijs van Sakhir, de tweede wedstrijd op het circuit in Bahrein laten schieten.

ANP-423830074
Verstappen: Mercedes ook in 2021 heel moeilijk te verslaan

Mercedes zal ook in 2021 bijna niet te verslaan zijn. Die pessimistische verwachting spreekt Max Verstappen uit in een uitgebreid interview op de website van de Formule 1.

Max Verstappen Red Bull Grote Prijs van Italië Monza
Mercedes sluit samenwerking met Red Bull uit

Mercedes heeft uitgesloten dat het de motorleverancier gaat worden van Red Bull. Dat heeft teambaas Toto Wolff laten optekenen voorafgaand aan de GP van de Eifel.

Max Verstappen
Mercedes juicht opkomst concurrent Verstappen toe

Max Verstappen doet na zijn indrukwekkende zege in de 70th Anniversary Grand Prix nog volop mee om de wereldtitel en Mercedes juicht dat toe. "De Formule 1 heeft opwinding nodig en ook ons team."

Mercedes F1
Protest Red Bull afgewezen: DAS-systeem Mercedes is legaal

Het door Formule 1-team Mercedes geïntroduceerde Dual Axis Steering (DAS)-systeem is volgens autosportbond FIA niet in strijd met de reglementen.

Mercedes F1
Red Bull en Verstappen dienen protest in tegen Mercedes

Het Formule 1-team van Red Bull heeft bij de overkoepelende organisatie FIA na de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Oostenrijk een protest ingediend tegen Mercedes.

max verstappen (29 nov 2019)
Mercedes vreest voor sterke start Verstappen

Het Formule 1-team van Mercedes houdt er ernstig rekening mee dat Max Verstappen dit jaar een serieuze uitdager wordt voor de wereldtitel.

Max Verstappen geeft aan dat hij niet de nieuwe teamgenoot wordt van Ferrari-coureur Charles Leclerc
Oproer in de Formule 1: FIA en Ferrari versus de rest

Autosportbond FIA en zeven Formule 1-teams, waaronder Max Verstappens werkgever Red Bull Racing, liggen pal voor de start van het nieuwe seizoen met elkaar in de clinch over een regeling die de bond met Ferrari heeft getroffen.

Verstappen-Mercedes te koop voor meer dan 137.000 euro

De Mercedes AMG C63 S, die Max Verstappen in 2017 van de hand deed, staat weer te koop.

Verstappen vierde in eerste training Montreal

Autocoureur Max Verstappen heeft in de eerste vrije training op het circuit Gilles Villeneuve in Montreal de vierde tijd neergezet.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten