Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen onwel bij ongeluk met zwavelzuur in Weert

Geplaatst opvrijdag 12 december 2014 - 16:36

Door een ongeluk met zwavelzuur zijn in het buitengebied Weert vrijdagmiddag twee mensen onwel geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16:15 uur bij een woonhuis aan de Diesterbaan. Een man was daar bezig met de schoonmaakinstallatie van het inpandige zwembad, waarbij door nog onbekende oorzaak zuur vrijkwam. De man ademde zuurdampen in, datzelfde overkwam zijn echtgenote die hem te hulp kwam.

Ambulance
Nadat ze ter plekke zijn behandeld door ambulancepersoneel, zijn allebei de slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De brandweer heeft de woning geventileerd. Onderzocht wordt nog wat er precies is misgegaan.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Scootmobiel Weert
Man in Weert belandt met scootmobiel in sloot
Twee gewonden bij ongeval op Ringbaan Noord in Weert
Verwarde man in Weert dreigt woning op te blazen
Bestelauto botst op vrachtwagen op A2 bij Weert
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen