Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen hinderen hulpverleners bij dodelijk ongeluk A58

Geplaatst opzaterdag 4 augustus 2018 - 19:19

De politie gaat bestuurders op de bon slingeren die opnames hebben gemaakt na het ongeluk op de A58 waarbij een man uit Roermond zaterdagmorgen om het leven kwam. De ramptoeristen liepen daarbij hulpverleners en onderzoekers voor de voeten.

Sommige mensen stapten uit hun auto en stoorden daarbij de hulpverleners en onderzoekers hinderlijk bij hun werk. Ook zijn ze door sporen gelopen.

Respectloos
Een enkeling haalde het zelfs in z'n hoofd om een reanimatie van een van de slachtoffers vast te leggen. "Hiermee toon je niet alleen dat je geen enkele vorm van respect hebt maar je loopt ook in de weg en zorgt voor woede bij omstanders en de hulpverleners", schrijft de politie vol ongeloof op Facebook.

Lees ook: Roermondenaar (48) overleden bij ongeluk op A58

Negeren
Ook negeerden enkele automobilisten een rood kruis boven de weg. Daarnaast waren er bestuurders die al rijdend vanaf de andere rijbaan het zware ongeluk vastlegden. Iemand zette zelfs met gevaar voor eigen leven zijn voertuig midden op de snelweg stil om een 'mooi filmpje' te maken, zoals de politie het schrijft. Een vrachtwagen kon nog maar net voorkomen dat hij op de filmer botste.

De politie heeft zoveel mogelijk kentekens genoteerd. Volgens de politie kunnen tientallen bestuurders een flinke bekeuring op de deurmat verwachten.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen