Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen hinderen hulpverleners bij dodelijk ongeluk A58

Geplaatst opzaterdag 4 augustus 2018 - 19:19

De politie gaat bestuurders op de bon slingeren die opnames hebben gemaakt na het ongeluk op de A58 waarbij een man uit Roermond zaterdagmorgen om het leven kwam. De ramptoeristen liepen daarbij hulpverleners en onderzoekers voor de voeten.

Sommige mensen stapten uit hun auto en stoorden daarbij de hulpverleners en onderzoekers hinderlijk bij hun werk. Ook zijn ze door sporen gelopen.

Respectloos
Een enkeling haalde het zelfs in z'n hoofd om een reanimatie van een van de slachtoffers vast te leggen. "Hiermee toon je niet alleen dat je geen enkele vorm van respect hebt maar je loopt ook in de weg en zorgt voor woede bij omstanders en de hulpverleners", schrijft de politie vol ongeloof op Facebook.

Lees ook: Roermondenaar (48) overleden bij ongeluk op A58

Negeren
Ook negeerden enkele automobilisten een rood kruis boven de weg. Daarnaast waren er bestuurders die al rijdend vanaf de andere rijbaan het zware ongeluk vastlegden. Iemand zette zelfs met gevaar voor eigen leven zijn voertuig midden op de snelweg stil om een 'mooi filmpje' te maken, zoals de politie het schrijft. Een vrachtwagen kon nog maar net voorkomen dat hij op de filmer botste.

De politie heeft zoveel mogelijk kentekens genoteerd. Volgens de politie kunnen tientallen bestuurders een flinke bekeuring op de deurmat verwachten.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen