Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mensen blij met laatste LVK-kaartjes

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 9:27

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer heeft vrijdagochtend nog enkele mensen blij kunnen maken met kaartjes voor het LVK vrijdagavond.

De LVK-organisatie meldde via Twitter dat er nog enkele kaartjes te vergeven waren. Belangstellenden konden zich via de mail melden. De felbegeerde tickets waren snel weg.

Verhinderd
De kaartjes waren van mensen die door griep geveld zijn of door andere omstandigheden niet naar het festijn kunnen gaan. "We hebben een aantal mensen superblij kunnen maken”, zegt LVK-bestuurslid Jos Creemers in de L1 Ochtendshow.

Maastricht
De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 is vrijdagavond in het MECC in Maastricht. Het is voor het eerst dat de provinciehoofdstad decor is voor de finale.

Spik en Span
Het duo Spik en Span uit Susteren is titelverdediger en doet ook vrijdag weer een gooi naar de eindzege.

In totaal staan twintig vastelaovesartiesten op de bühne van het MECC. Volg de finale via L1 en 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen