Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen blij met laatste LVK-kaartjes

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 9:27

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer heeft vrijdagochtend nog enkele mensen blij kunnen maken met kaartjes voor het LVK vrijdagavond.

De LVK-organisatie meldde via Twitter dat er nog enkele kaartjes te vergeven waren. Belangstellenden konden zich via de mail melden. De felbegeerde tickets waren snel weg.

Verhinderd
De kaartjes waren van mensen die door griep geveld zijn of door andere omstandigheden niet naar het festijn kunnen gaan. "We hebben een aantal mensen superblij kunnen maken”, zegt LVK-bestuurslid Jos Creemers in de L1 Ochtendshow.

Maastricht
De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 is vrijdagavond in het MECC in Maastricht. Het is voor het eerst dat de provinciehoofdstad decor is voor de finale.

Spik en Span
Het duo Spik en Span uit Susteren is titelverdediger en doet ook vrijdag weer een gooi naar de eindzege.

In totaal staan twintig vastelaovesartiesten op de bühne van het MECC. Volg de finale via L1 en 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen