Overslaan en naar de inhoud gaan

Memorial Day op Amerikaanse begraafplaats gecanceld

Geplaatst opvrijdag 27 maart 2020 - 15:24

De Amerikaanse gedenkdag Memorial Day op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door.

Dat hebben de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra, gouverneur Theo Bovens en burgemeester Dieudonné Akkermans van Eijsden-Margraten besloten.

Gesneuvelde militairen
Memorial Day, een dag om gesneuvelde Amerikaanse militairen te herdenken, zou 24 mei in Margraten plaatsvinden. De herdenking op de Netherlands American Cemetery and Memorial wordt vanwege het coronavirus afgelast.

Begraafplaats
Onlangs werd ook al gemeld dat het eerbetoon 'De Gezichten van Margraten' op de Amerikaanse begraafplaats wordt verplaatst naar 2021. Verder is de begraafplaats ook dicht vanwege het coronavirus.

Lees ook: Gezichten van Margraten uitgesteld tot 2021

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen