Melvin Platje zet carrière voort in Frankrijk

Voetballer Melvin Platje - vorig seizoen uitkomend voor VVV-Venlo - heeft een contract getekend bij de Franse club Brest.

Tergend zwak VVV onderuit tegen Jong PSV

Op jacht naar een plek in de play-offs heeft VVV vrijdag bijzonder slechte zaken gedaan. In een tergend zwak duel van Venlose zijde verliet Jong PSV De Koel met drie punten: 0-2.

Ferhat Kaya: VVV scoorde niet

Fortuna-doelman Ferhat Kaya was zeer teleurgesteld na het gelijkspel tegen VVV-Venlo. De uitblinker van de wedstrijd gelooft niet dat VVV scoorde.

Fortuna-VVV1 21-3-15
Ferhat Kaya voorkomt negatief record voor Fortuna

De derby tussen Fortuna Sittard en VVV eindigde in een gelijkspel: 1-1. Via Roel Janssen kwam de thuisploeg in Sittard aan de leiding, maar diep in de tweede helft maakte Melvin Platje gelijk.

Ontketend VVV rolt FC Den Bosch op

Een klein kwartiertje, meer had VVV maandagavond in het thuisduel tegen FC Den Bosch niet nodig om prolongatie van de 100% score in de vierde periode veilig te stellen.

Vliegende start VVV in 4e periode door winst op Telstar

De derdeperiodetitel ging vorige week aan de neus van VVV voorbij, maar vrijdagavond herstelden de Venlonaren zich wonderbaarlijk van die harde dreun.

Doelpunt Platje bezorgt VVV een punt in Doetinchem

VVV heeft dinsdagvond de uitwedstrijd tegen De Graafschap gelijkgespeeld. In Doetinchem werd het 1-1.

Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo

In de race om de titel in de eerste divisie heeft provinciegenoot VVV zondagmiddag in De Koel in Venlo een tik uitgedeeld aan Roda. Het werd 1-1.

Nipte zege VVV tegen Telstar

VVV heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Telstar met 1-0 gewonnen. Aziz Khalouta was in de tachtigste minuut verantwoordelijk voor de enige treffer van de avond.

VVV pakt in blessuretijd alsnog punt tegen Jong PSV

VVV-Venlo heeft maandagavond in extremis alsnog een puntje mee naar huis weten te nemen in de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!