Overslaan en naar de inhoud gaan

Melissa Boekelman rekent op finaleplaats op EK

Geplaatst opwoensdag 1 augustus 2018 - 22:29

Melissa Boekelman rekent erop dat zij bij de Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn een finaleplaats weet te halen.

De in Heerlen wonende kogelstootster komt dinsdag voor het eerst in de Duitse hoofdstad in actie.

Knallen
Zij gaat er vanuit dat zij daags daarna bij de twaalf kogelstootsters behoort die om de Europese titel strijden. Ik heb me niet anders voorbereid dan anders voor zo'n toernooi. Ik heb een periodisering gevolgd naar een piek toe en die piek ligt in Berlijn", "zegt ze tegen L1. "Nu is het eigenlijk niet veel rare dingen meer doen, een beetje specifiek werk nog en dan volgende week knallen."

Aspiraties
Titelaspiraties heeft Boekelman niet. "Met uitzondering van de nummer één staan de atleten dit jaar dichtbij elkaar op de Europese ranglijst. Daar kan een hele hoop gebeuren", aldus de Nederlandse kampioene en met 18,66m houder van het nationale record.

Weer
Over het warme weer maakt de Heerlense atlete zich geen zorgen. Zij heeft heel vaak een finale in de regen afgewerkt en zou het leuk vinden als het nu eens een keer droog is. "Voor iedereen gelden dezelfde omstandigheden en dan maakt het niet uit."

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen