Overslaan en naar de inhoud gaan

Melissa Boekelman rekent op finaleplaats op EK

Geplaatst opwoensdag 1 augustus 2018 - 22:29

Melissa Boekelman rekent erop dat zij bij de Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn een finaleplaats weet te halen.

De in Heerlen wonende kogelstootster komt dinsdag voor het eerst in de Duitse hoofdstad in actie.

Knallen
Zij gaat er vanuit dat zij daags daarna bij de twaalf kogelstootsters behoort die om de Europese titel strijden. Ik heb me niet anders voorbereid dan anders voor zo'n toernooi. Ik heb een periodisering gevolgd naar een piek toe en die piek ligt in Berlijn", "zegt ze tegen L1. "Nu is het eigenlijk niet veel rare dingen meer doen, een beetje specifiek werk nog en dan volgende week knallen."

Aspiraties
Titelaspiraties heeft Boekelman niet. "Met uitzondering van de nummer één staan de atleten dit jaar dichtbij elkaar op de Europese ranglijst. Daar kan een hele hoop gebeuren", aldus de Nederlandse kampioene en met 18,66m houder van het nationale record.

Weer
Over het warme weer maakt de Heerlense atlete zich geen zorgen. Zij heeft heel vaak een finale in de regen afgewerkt en zou het leuk vinden als het nu eens een keer droog is. "Voor iedereen gelden dezelfde omstandigheden en dan maakt het niet uit."

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen