Overslaan en naar de inhoud gaan

Melding overboord geslagen jongetje blijkt loos alarm

Geplaatst opzaterdag 15 augustus 2020 - 20:14

Brandweer en ambulance rukten zaterdagavond uit voor een jongetje (8) dat overboord zou zijn geslagen in jachthaven Marina Oolderhuuske in Roermond.

De melding kwam even voor 20:00 uur binnen.

Alarmerende situatie
De ouders van het kind dachten dat het overboord was geslagen omdat er een raam op het onderste dek open stond en het plateau achter de boot nat was.

De hulpdiensten rukten meteen groot uit: de brandweer kwam met diverse voertuigen, een reddingsteam, een boot en duikers ter plaatse. Verder vloog ook de traumahelikopter aan en de reddingsbrigade rukte uit.

Loos alarm
Uiteindelijk bleek de melding loos alarm. Het kind werd in goede conditie gevonden in de speeltuin bij de jachthaven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen