Overslaan en naar de inhoud gaan

Melding gewapende overval blijkt conflict te zijn

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 21:57

De politie werd woensdagavond opgeroepen voor een overval op een woning in Sittard. Na onderzoek bleek het te gaan om een ruzie tussen de bewoner en andere personen.

Het alarmnummer werd iets voor 21:30 uur gebeld.

Conflict
Er zou volgens de melder een gewapende overval hebben plaatsgevonden op een woning aan de Nusterweg. De politie ging met meerdere patrouilles op de melding af. Na onderzoek concludeerden agenten dat het om een conflict ging tussen de bewoner en andere personen. Het is niet bekend hoeveel mensen betrokken waren en wat de aanleiding van de aanvaring is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen