Overslaan en naar de inhoud gaan

Melding gewapende overval blijkt conflict te zijn

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 21:57

De politie werd woensdagavond opgeroepen voor een overval op een woning in Sittard. Na onderzoek bleek het te gaan om een ruzie tussen de bewoner en andere personen.

Het alarmnummer werd iets voor 21:30 uur gebeld.

Conflict
Er zou volgens de melder een gewapende overval hebben plaatsgevonden op een woning aan de Nusterweg. De politie ging met meerdere patrouilles op de melding af. Na onderzoek concludeerden agenten dat het om een conflict ging tussen de bewoner en andere personen. Het is niet bekend hoeveel mensen betrokken waren en wat de aanleiding van de aanvaring is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen