Edit - Sam Schröder 2601

Sam Schröder wint ITF 1-toernooi in Melbourne

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft in Melbourne het enkelspel gewonnen van het ITF 1-toernooi. Hij versloeg in de finale zijn dubbelpartner Niels Vink met 6-3 en 6-2.

Limburgs bedrijf trendsetter met 'groene' bushokjes

Een bushokje met groen op het dak; het ontwerp van een Limburgs bedrijf is inmiddels niet meer weg te denken uit het Utrechtse straatbeeld. En daar blijft het vermoedelijk niet bij.

Openingsrace Formule 1 in 2020 op 15 maart

De openingsrace van de Formule 1 in 2020 vindt plaats op 15 maart in Melbourne.

Nederland vroeg uit de veren voor Max Verstappen

Bijna 730.000 Nederlandse kijkers waren zondagochtend vroeg uit de veren om Max Verstappen te zien rijden in de Grote Prijs van Australië. Dit blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Xavier Maassen kijkt reikhalzend uit naar Melbourne

Coureur en Formule 1-kenner Xavier Maassen kan niet wachten op de start van het Formule 1-seizoen, aankomende zondag in het Australische Melbourne. Volgens Maassen is het meteen de mooiste grand prix van het jaar.

Veelbelovende racetijd Verstappen in tweede training

Max Verstappen heeft bij de Grand Prix van Australië een veelbelovende snelheid laten zien in de tweede vrije training van het nieuwe seizoen in de Formule 1.

Kartjaren hebben Max Verstappen mentaal sterk gemaakt

Max Verstappen heeft vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen een inkijkje in zijn hoofd gegeven.

Max Verstappen
Verstappen en Ricciardo racen tegen elkaar op het water

Aan de vooravond van de start van het Formule 1-seizoen daagden Max Verstappen en Daniel Ricciardo elkaar uit voor een race, op het water.

Limburgse tennisster getuige van dodelijk drama Melbourne

Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt was er vrijdagochtend bij toen een auto op een groep voetgangers inreed in Melbourne.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten