Wegverbreding A2 Het Vonderen-Kerensheide stap dichterbij

Als het aan Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu ligt kan er vanaf 2025 op de A2 over drie rijstroken 130 kilometer per uur gereden worden.

Beton Willem-Alexandertunnel mogelijk minder brandwerend

Het beton in de Koning Willem-Alexandertunnel op de A2 is mogelijk minder brandwerend dan gedacht.

Geen geld voor verbreding snelweg Weert-Eindhoven

Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur ziet niets in verbreding van de A2 tussen Weert en Eindhoven.

'Geen reden voor extra zorg over veiligheid Tihange'

VVD-minister Melanie Schultz van Haegen vindt dat er geen reden is voor extra zorg over de veiligheid van de kerncentrale in het Waalse Tihange, nu er 70 nieuwe scheurtjes zijn ontdekt.

Nederland en Oostenrijk strijden samen tegen tolheffing

Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer vindt dat de regering alle mogelijke juridische procedures moet starten om de Duitse tolheffing op autowegen tegen te gaan.

Meerderheid Tweede Kamer voor sluiting Tihange

De Tweede Kamer heeft dinsdagmiddag een motie aangenomen waarin de regering wordt opgedragen om de Belgische regering te pushen de kerncentrale in Tihange te sluiten.

Schultz wil grenseffectentoets voor invoering Duitse tol

VVD-minister Melanie Schultz van Hagen laat een grenseffectentoets uitvoeren als de procedure over de invoering van tol voor personenauto's op Duitse snelwegen klaar is.

Kamer wil plannen voor financiering NedCar-spoor zien

Er moet op korte termijn een plan komen voor de financiering van een spoorlijn en railterminal bij autofabriek VDL NedCar in Born.

CDA en PvdA dienen motie in voor spoorlijn Nedcar

CDA en PvdA in de Tweede Kamer vinden dat de regering op korte termijn met een plan moet komen voor de financiering van een spoorlijn en railterminal bij autofabriek VDL Nedcar in Born.

Duitse rederij wil schadebedrag aanvaring Grave inperken

De Duitse rederij Gefo wil de maximale schade inperken die bij het bedrijf kan worden geclaimd na de aanvaring van de stuw in Grave.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!