Afgetuigde kinderdater Roermond nog zeker 30 dagen vast

De man die werd afgetuigd op de A73 nadat hij een afspraak had gemaakt met een 12-jarig meisje uit Roermond, moet nog zeker dertig dagen in de cel blijven.

Kinderdater Roermond doet aangifte van mishandeling

De man die een week geleden werd klemgereden op de A73 in Roermond na een vermoedelijk zedenmisdrijf met een meisje van twaalf jaar, heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Broertje (6) voorkwam dat zijn zus werd meegenomen

De 6-jarige Chandro heeft er voor gezorgd dat de de man die zijn 12-jarige zus afgelopen weekend vanuit Roermond mee wilde nemen, werd ingerekend.

Voorarrest afgetuigde kinderdater Roermond verlengd

De rechtbank heeft het voorarrest van een zedenverdachte met veertien dagen verlengd. Het gaat om de man die donderdag werd klemgereden en geslagen op de A73 bij Roermond.

Mishandelde man maakte online afspraak met meisje (12)

De man die vorige week donderdag op de A73 is mishandeld, had via social media een afspraakje gemaakt met een twaalfjarig meisje uit Roermond. Dat bevestigt de politie.

Afgetuigde zedenzaak-verdachte A73 dinsdag voorgeleid

De man die donderdagavond op de A73 bij Roermond werd afgerost na een vermoedelijk zedenmisdrijf wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Vechtpartij op A73 na zedenmisdrijf Roermond

De aanleiding voor een vechtpartij op de A73 was een zedenmisdrijf in de Roermondse wijk Donderberg.

Gewonde bij grote vechtpartij op de A73 bij Roermond

Bij een grote vechtpartij op de A73 bij Roermond is donderdagavond een man gewond geraakt.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto