Afgetuigde kinderdater Roermond nog zeker 30 dagen vast

De man die werd afgetuigd op de A73 nadat hij een afspraak had gemaakt met een 12-jarig meisje uit Roermond, moet nog zeker dertig dagen in de cel blijven.

Kinderdater Roermond doet aangifte van mishandeling

De man die een week geleden werd klemgereden op de A73 in Roermond na een vermoedelijk zedenmisdrijf met een meisje van twaalf jaar, heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Broertje (6) voorkwam dat zijn zus werd meegenomen

De 6-jarige Chandro heeft er voor gezorgd dat de de man die zijn 12-jarige zus afgelopen weekend vanuit Roermond mee wilde nemen, werd ingerekend.

Voorarrest afgetuigde kinderdater Roermond verlengd

De rechtbank heeft het voorarrest van een zedenverdachte met veertien dagen verlengd. Het gaat om de man die donderdag werd klemgereden en geslagen op de A73 bij Roermond.

Mishandelde man maakte online afspraak met meisje (12)

De man die vorige week donderdag op de A73 is mishandeld, had via social media een afspraakje gemaakt met een twaalfjarig meisje uit Roermond. Dat bevestigt de politie.

Afgetuigde zedenzaak-verdachte A73 dinsdag voorgeleid

De man die donderdagavond op de A73 bij Roermond werd afgerost na een vermoedelijk zedenmisdrijf wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Vechtpartij op A73 na zedenmisdrijf Roermond

De aanleiding voor een vechtpartij op de A73 was een zedenmisdrijf in de Roermondse wijk Donderberg.

Gewonde bij grote vechtpartij op de A73 bij Roermond

Bij een grote vechtpartij op de A73 bij Roermond is donderdagavond een man gewond geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!