Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje bewusteloos na ruzie op schoolplein Heerlen

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 21:28

Een vijftienjarig meisje uit Landgraaf is op de laatste schooldag bewusteloos geraakt bij een ruzie op het plein van haar school in Heerlen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht, maar kon na behandeling naar huis. Volgens de politie heeft ze aan het voorval enkel enige schaafwonden overgehouden.

Tienermeisjes
Voor betrokkenheid bij de ruzie zijn vijf tienermeisjes aangehouden. Ze zouden zich allemaal tegen het slachtoffer hebben gekeerd. Het vijftal is vrijdag verhoord. Wat de reden is van het handgemeen weet de politie nog niet. De politie wil niet vertellen om welke school het gaat, al zou het gaan om de Praktijkschool aan de Sittarderweg.

De vijf verdachten zijn een veertienjarige uit Heerlen, twee vijftienjarigen uit Heerlen en twee meisjes van zestien uit Heerlen en Urmond.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vier arrestaties na mishandeling in Landgraaf
Rooftocht jonge winkeldieven gestuit in Heerlen
Minderjarigen aangehouden voor vechtpartijen
Politie 112 aanrijding
Vluchtende rijbewijsloze snorfietser rijdt agent in wielen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen