Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje bewusteloos na ruzie op schoolplein Heerlen

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 21:28

Een vijftienjarig meisje uit Landgraaf is op de laatste schooldag bewusteloos geraakt bij een ruzie op het plein van haar school in Heerlen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht, maar kon na behandeling naar huis. Volgens de politie heeft ze aan het voorval enkel enige schaafwonden overgehouden.

Tienermeisjes
Voor betrokkenheid bij de ruzie zijn vijf tienermeisjes aangehouden. Ze zouden zich allemaal tegen het slachtoffer hebben gekeerd. Het vijftal is vrijdag verhoord. Wat de reden is van het handgemeen weet de politie nog niet. De politie wil niet vertellen om welke school het gaat, al zou het gaan om de Praktijkschool aan de Sittarderweg.

De vijf verdachten zijn een veertienjarige uit Heerlen, twee vijftienjarigen uit Heerlen en twee meisjes van zestien uit Heerlen en Urmond.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vier arrestaties na mishandeling in Landgraaf
Minderjarigen aangehouden voor vechtpartijen
Rooftocht jonge winkeldieven gestuit in Heerlen
Politie 112 aanrijding
Vluchtende rijbewijsloze snorfietser rijdt agent in wielen
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen