Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meisje bewusteloos na ruzie op schoolplein Heerlen

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 21:28

Een vijftienjarig meisje uit Landgraaf is op de laatste schooldag bewusteloos geraakt bij een ruzie op het plein van haar school in Heerlen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht, maar kon na behandeling naar huis. Volgens de politie heeft ze aan het voorval enkel enige schaafwonden overgehouden.

Tienermeisjes
Voor betrokkenheid bij de ruzie zijn vijf tienermeisjes aangehouden. Ze zouden zich allemaal tegen het slachtoffer hebben gekeerd. Het vijftal is vrijdag verhoord. Wat de reden is van het handgemeen weet de politie nog niet. De politie wil niet vertellen om welke school het gaat, al zou het gaan om de Praktijkschool aan de Sittarderweg.

De vijf verdachten zijn een veertienjarige uit Heerlen, twee vijftienjarigen uit Heerlen en twee meisjes van zestien uit Heerlen en Urmond.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Vier arrestaties na mishandeling in Landgraaf
Rooftocht jonge winkeldieven gestuit in Heerlen
Minderjarigen aangehouden voor vechtpartijen
Verdachte opgepakt van mishandeling student Arcus Heerlen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen