Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje bewusteloos na ruzie op schoolplein Heerlen

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 21:28

Een vijftienjarig meisje uit Landgraaf is op de laatste schooldag bewusteloos geraakt bij een ruzie op het plein van haar school in Heerlen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht, maar kon na behandeling naar huis. Volgens de politie heeft ze aan het voorval enkel enige schaafwonden overgehouden.

Tienermeisjes
Voor betrokkenheid bij de ruzie zijn vijf tienermeisjes aangehouden. Ze zouden zich allemaal tegen het slachtoffer hebben gekeerd. Het vijftal is vrijdag verhoord. Wat de reden is van het handgemeen weet de politie nog niet. De politie wil niet vertellen om welke school het gaat, al zou het gaan om de Praktijkschool aan de Sittarderweg.

De vijf verdachten zijn een veertienjarige uit Heerlen, twee vijftienjarigen uit Heerlen en twee meisjes van zestien uit Heerlen en Urmond.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vier arrestaties na mishandeling in Landgraaf
Rooftocht jonge winkeldieven gestuit in Heerlen
Minderjarigen aangehouden voor vechtpartijen
Verdachte opgepakt van mishandeling student Arcus Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen