Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meisje (15) uit Maasbracht overleden bij ernstig ongeval

Geplaatst opzaterdag 10 maart 2018 - 7:12

Bij een ongeluk in Echt is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vijftienjarig meisje uit Maasbracht om het leven gekomen. Een veertienjarig meisje uit Echt raakte ernstig gewond.

Rond 00:30 uur raakte de auto van de weg en botste tegen een boom. Dit gebeurde aan de Breulderweg.

Verwondingen
Het vijftienjarige meisje, dat op de achterbank zat, overleed op de plek waar het ongeval gebeurde aan haar verwondingen. Het meisje naast haar was een veertienjarig meisje uit Echt. Zij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Naast de 29-jarige bestuurder zat nog een vijftienjarig meisje uit Echt. Zij is net als de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis in Geleen gebracht. Ze zijn beide ter observatie opgenomen.

Er zou geen sprake zijn van alcoholgebruik door de bestuurder. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Op dit moment is nog onduidelijk waardoor de auto van de weg raakte.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Nieuw bij L1: L1mburg Centraal

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Dagelijks live om 17:30 op L1 TV.

Klik hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wat is jouw favoriete Nederlandstalige liedje?

Kies jouw drie favorieten uit de lijst van 100 nummers die is samengesteld door 40 Nederlandse en Vlaamse kenners. Het enige Limburgse nummer dat nu erbij staat is "De Peel In Brand" van Rowwen Hèze. Je mag natuurlijk ook nog een eigen suggestie indienen.

Laten we Limburg zo hoog mogelijk in de lijst stemmen!

Stem nu op De Lage Landenlijst
Uitgelicht
Wat is het leukste huisdier van Limburg? Stem nu!

Speciaal voor dierendag willen we onze huisdieren weer in het zonnetje zetten. Stem nu op een foto van je favoriete hond, kat of ander huisdier!

De afgelopen weken hebben we ruim 1.700 leuke, schattige en stoere dierenfoto's ontvangen. Tot en met maandag 1 oktober 15:00 uur kun je stemmen op jouw favoriete foto.

Stem op de leukste foto
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen