Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meisje (15) uit Maasbracht overleden bij ernstig ongeval

Geplaatst opzaterdag 10 maart 2018 - 7:12

Bij een ongeluk in Echt is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vijftienjarig meisje uit Maasbracht om het leven gekomen. Een veertienjarig meisje uit Echt raakte ernstig gewond.

Rond 00:30 uur raakte de auto van de weg en botste tegen een boom. Dit gebeurde aan de Breulderweg.

Verwondingen
Het vijftienjarige meisje, dat op de achterbank zat, overleed op de plek waar het ongeval gebeurde aan haar verwondingen. Het meisje naast haar was een veertienjarig meisje uit Echt. Zij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Naast de 29-jarige bestuurder zat nog een vijftienjarig meisje uit Echt. Zij is net als de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis in Geleen gebracht. Ze zijn beide ter observatie opgenomen.

Er zou geen sprake zijn van alcoholgebruik door de bestuurder. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Op dit moment is nog onduidelijk waardoor de auto van de weg raakte.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen