Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meisje (15) uit Maasbracht overleden bij ernstig ongeval

Geplaatst opzaterdag 10 maart 2018 - 7:12

Bij een ongeluk in Echt is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vijftienjarig meisje uit Maasbracht om het leven gekomen. Een veertienjarig meisje uit Echt raakte ernstig gewond.

Rond 00:30 uur raakte de auto van de weg en botste tegen een boom. Dit gebeurde aan de Breulderweg.

Verwondingen
Het vijftienjarige meisje, dat op de achterbank zat, overleed op de plek waar het ongeval gebeurde aan haar verwondingen. Het meisje naast haar was een veertienjarig meisje uit Echt. Zij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Naast de 29-jarige bestuurder zat nog een vijftienjarig meisje uit Echt. Zij is net als de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis in Geleen gebracht. Ze zijn beide ter observatie opgenomen.

Er zou geen sprake zijn van alcoholgebruik door de bestuurder. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Op dit moment is nog onduidelijk waardoor de auto van de weg raakte.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen