Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje (14) aangehouden na neersteken leeftijdsgenootje

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 17:08

In Heerlen is zondagmiddag een 14-jarig meisje gewond geraakt bij een steekpartij. Een meisje van dezelfde leeftijd is als verdachte aangehouden.

Rond 16:15 uur ontaardde een ruzie tussen de twee meisjes in een steekpartij op de Columbusstraat.

Gewond
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden. "Het lijkt erop dat de verwondingen meevallen", laat de politie weten. De politie hield de verdachte aan in haar woning in Heerlen en gaat ervan uit dat de meisjes elkaar kennen.

Er wordt onderzoek gedaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen