Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje (13) vermist uit instelling in Urmond

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 16:59

De politie is op zoek naar de 13-jarige Christina Gerrits.

Het meisje verdween op maandag 14 mei. Ze vertrok toen vanuit haar behandelgroep in Urmond richting school.

Om 14:00 uur zou ze klaar zijn met de lessen, zo meldt de politie. Daarna zou ze terugkeren naar haar behandelgroep. Daar is ze echter nooit meer aangekomen.

Minderjarig
"We zouden graag willen weten waar ze nu is", zegt een woordvoerder van de politie. "Zeker omdat het gaat om een minderjarig meisje." Waarom ze in de instelling verbleef en over een mogelijk motief voor de verdwijning, worden geen mededelingen gedaan. "Er zijn vaker verdwijningen vanuit instellingen. Mensen verblijven daar natuurlijk met een bepaalde reden, maar vanwege de privacy doen we daarover geen verdere mededelingen", aldus de woordvoerder.

Het meisje is 1.64 meter groot. Ze heeft donkerblond haar en bruine ogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen