Overslaan en naar de inhoud gaan

Meisje (13) vermist uit instelling in Urmond

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 16:59

De politie is op zoek naar de 13-jarige Christina Gerrits.

Het meisje verdween op maandag 14 mei. Ze vertrok toen vanuit haar behandelgroep in Urmond richting school.

Om 14:00 uur zou ze klaar zijn met de lessen, zo meldt de politie. Daarna zou ze terugkeren naar haar behandelgroep. Daar is ze echter nooit meer aangekomen.

Minderjarig
"We zouden graag willen weten waar ze nu is", zegt een woordvoerder van de politie. "Zeker omdat het gaat om een minderjarig meisje." Waarom ze in de instelling verbleef en over een mogelijk motief voor de verdwijning, worden geen mededelingen gedaan. "Er zijn vaker verdwijningen vanuit instellingen. Mensen verblijven daar natuurlijk met een bepaalde reden, maar vanwege de privacy doen we daarover geen verdere mededelingen", aldus de woordvoerder.

Het meisje is 1.64 meter groot. Ze heeft donkerblond haar en bruine ogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen