Overslaan en naar de inhoud gaan

Meijer en Cremers keren terug bij BFC

Geplaatst opmaandag 18 mei 2020 - 13:48

Handbalploeg BFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met de Martijn Meijer en Jordi Cremers.

Beide handballers keren na een buitenlands avontuur terug bij de vereniging waar ze hun carrière begonnen.

Rechteropbouwer
Martijn Meijer komt, net als Cremers, over van Achilles Bocholt. Voordat de rechteropbouwer bij de huidige Belgische landskampioen terecht kwam speelde hij voor Limburgs Lions uit Sittard-Geleen en het Belgische Tongeren.

Cirkelspeler
Jordi Cremers maakte nog voor zijn 18e verjaardag zijn debuut in de eredivisie voor BFC. Daarna vertrok hij naar Limburg Lions. De cirkelspeler maakte in 2012 de overstap van Limburg Lions naar Achilles Bocholt.

Met Bocholt wonnen Meijer en Cremers in 2019 de BENE-league, de landstitel en de Belgische beker.

Promotie als doel
Beide ervaren speler hebben de ambitie om komend seizoen met BFC vanuit de eredivisie te promoveren naar de BENE-league. Afgelopen seizoen werd BFC onder trainer Maurice Canton derde in de eredivisie.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen