Goed vooruitzicht: juni begint met zomerse temperaturen

In mei liet de zon het zo nu en dan afweten, maar juni begint veelbelovend. Komend weekend kan het zelfs warmer dan 25 graden worden.

(Natte) sneeuw in mei niet uniek, wel bijzonder

Hagel, natte sneeuw en lage temperaturen. De weersvoorspelling voor 4 en 5 mei ziet er niet goed uit. Op de Vaalserberg lag zaterdagochtend een laagje sneeuw.

Smeren en schuilen tijdens laatste meidagen

Mei zal een zomers uiteinde hebben. De nieuwe week begint warm en zal ook met hoge temperaturen eindigen. Zaak om goed in te smeren, maar let daarbij wel op welke zonnebrandspray je gebruikt.

Laatste dagen van mei zomers warm, wel kans op pittige buien

In de laatste week van mei blijft het ook zomers warm.

Warmste 29e mei in op één na warmste meimaand

De temperaturen lopen maandagmiddag op naar tropische waarden tot 33 graden. Dat betekent dat het de warmste 29 mei van de afgelopen zeventig jaar wordt.

Warme meimaand toch erg nat door noodweer

Door de flinke regenval van maandag is de warme meimaand, die lange tijd erg droog was, op de valreep toch een natte maand geworden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!