Overslaan en naar de inhoud gaan

Megazaak Topshelf niet naar Weert

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 21:29

Topshelf Megastores vestigt zich voorlopig niet in Weert. De bouwvergunning voor de megazaak in sportartikelen, -kleding en -accessoires op bedrijventerrein Moesdijk-Roermondsestraat is ingetrokken.

De 4200m2 grote zaak in Weert zou de zesde vestiging van Topshelf in Nederland worden. Bij de megasportzaak zouden vijftig tot zestig fulltimers gaan werken.

Bouwgrond
Volgens Inge van Kemenade, eigenares van de Topshelf-keten, kon ze uiteindelijk geen overeenstemming bereiken met de eigenaar van de bouwgrond aan de Roermondseweg. "We gaan dan ook niet bouwen op de beoogde locatie", zegt Van Kemenade.

Toekomst
Ze sluit niet uit dat Topshelf in een later stadium alsnog een vestiging in Weert zal openen. "Als we ooit een geschikt pand of een plek waar gebouwd kan worden vinden, dan willen we alsnog in Weert een zaak openen", zegt ze. "Als we in Weert van start zouden gaan, is dat op zijn vroegst met Pasen 2016."

Venlo
Topshelf wil wel een vestiging op de meubelboulevard bij het Trefcenter in Venlo openen, zo werd onlangs bekendgemaakt en heeft daarvoor een aanvraag bij de gemeente Venlo ingediend

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venlo zet streep door plannen Topshelf
Tijdelijke oplossing voor jeugdhulp Midden-Limburg
‘China’ levert Limburg nog weinig op
V&D heeft salarissen nog niet verlaagd
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen