Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Megazaak Topshelf niet naar Weert

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 21:29

Topshelf Megastores vestigt zich voorlopig niet in Weert. De bouwvergunning voor de megazaak in sportartikelen, -kleding en -accessoires op bedrijventerrein Moesdijk-Roermondsestraat is ingetrokken.

De 4200m2 grote zaak in Weert zou de zesde vestiging van Topshelf in Nederland worden. Bij de megasportzaak zouden vijftig tot zestig fulltimers gaan werken.

Bouwgrond
Volgens Inge van Kemenade, eigenares van de Topshelf-keten, kon ze uiteindelijk geen overeenstemming bereiken met de eigenaar van de bouwgrond aan de Roermondseweg. "We gaan dan ook niet bouwen op de beoogde locatie", zegt Van Kemenade.

Toekomst
Ze sluit niet uit dat Topshelf in een later stadium alsnog een vestiging in Weert zal openen. "Als we ooit een geschikt pand of een plek waar gebouwd kan worden vinden, dan willen we alsnog in Weert een zaak openen", zegt ze. "Als we in Weert van start zouden gaan, is dat op zijn vroegst met Pasen 2016."

Venlo
Topshelf wil wel een vestiging op de meubelboulevard bij het Trefcenter in Venlo openen, zo werd onlangs bekendgemaakt en heeft daarvoor een aanvraag bij de gemeente Venlo ingediend

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venlo zet streep door plannen Topshelf
Tijdelijke oplossing voor jeugdhulp Midden-Limburg
‘China’ levert Limburg nog weinig op
V&D heeft salarissen nog niet verlaagd
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen