Overslaan en naar de inhoud gaan

Megadouche moet voor verkoeling zorgen bij 90's Forever

Geplaatst opvrijdag 6 juli 2018 - 16:01

Vanwege het warme weer heeft 90's Forever Outdoor een verkoelende verrassing in petto voor de bezoekers.

De brandweer van Maastricht Aachen Airport zorgt zaterdag voor een megadouche op het festivalterrein nabij het vliegveld.

Nat pak
De organisatie wil de festivalgangers op een leuke manier beschermen tegen het warme weer. Daarom kunnen bezoekers in een speciaal gedeelte op het festivalterrein een beetje afkoelen onder de megadouche.

90's en eerder
Populaire artiesten uit de jaren negentig als Vengaboys, Paul Elstak, Sash, King Bee, Sylver en Rozalla prijken op de affiche. Verder staan Fab Morgan van Milli Vanilli, George Baker en Londonbeat op het podium. Hun muziek was al in de jaren zeventig of tachtig op de radio te horen.

Lees ook: Vliegveld wordt klaargestoomd voor 90's Forever Outdoor

Zomerdag
Zaterdag wordt een warme zomerdag verwacht. Het kwik stijgt tot zo'n 28 graden.

Klik hier voor het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen