Overslaan en naar de inhoud gaan

'Meet and greet' met Verstappen wordt moeilijk op Zandvoort

Geplaatst opdonderdag 20 februari 2020 - 10:48

Max Verstappen zal tijdens de Dutch Grand Prix op 1, 2 en 3 mei met opzet in de luwte worden gehouden.

De coureur van Red Bull moet zich concentreren op zijn werk en dat zullen de naar verwachting 300.000 bezoekers merken.

Focus op racen
"Zandvoort heeft een uitstekende promotor die alles fantastisch regelt. Het is een uitvloeisel van wat Max heeft teweeggebracht. Toch zullen we hem het raceweekend in Zandvoort moeten ontzien", zegt zijn manager Raymond Vermeulen. "Hij heeft een druk programma en zal zich moeten focussen op het racen."

Op de foto
Het zal dus minder open zijn dan op de populaire Jumbo Racedagen van de afgelopen jaren, waarop de fans met duizenden naar het circuit in de duinen kwamen om Verstappen van dichtbij te bewonderen en met hem op de foto te gaan.

"Dat waren intensieve dagen, maar dat zal in mei anders zijn. We gaan op de vrijdag, die Jumbo heeft omarmd, wel proberen dat Max even aandacht heeft voor de fans, maar een persoonlijke 'meet and greet' wordt heel lastig."

ANP-406916456
Foto: ANP

Nieuwe mijlpaal
Inmiddels heeft Circuit Zandvoort een nieuwe 'mijlpaal' bereikt in de voorbereiding op de terugkeer van de Formule 1. De asfaltering van de racebaan is gereed. "Het was nog even spannend met die stormachtige dagen, maar we hebben het werk voort kunnen zetten. Nu nog een paar dagen uitharden en dan is het vernieuwde circuit rijklaar", aldus directeur Robert van Overdijk.

Gedaantewisseling
De racebaan in de Zandvoortse duinen heeft een forse gedaantewisseling ondergaan. Er zijn twee zogeheten kombochten aangelegd, uniek voor de Formule 1. "Ik denk dat we begin maart een moment uitzoeken voor de eerste ronde. Daar willen we wel iets speciaals van maken."

De organisatie hoopt de Limburger te kunnen strikken voor de heropening, maar manager Vermeulen wilde niet ingaan op de vraag of Verstappen de racebaan zal inwijden. "Max is nu in Barcelona om te testen. Daar ligt nu alle aandacht."

Lees ook: 'Zandvoort wil Verstappen vernieuwde baan laten openen'

Veel testronden
Verstappen was woensdag op de eerste officiële testdag van de Formule 1 op het circuit van Barcelona niet de snelste, maar hij reed wel 168 ronden, de meeste van allemaal. Na die totale afstand van 782 kilometer was hij uitgesproken positief.

"De auto is beter en sneller. De betrouwbaarheid lijkt zelfs nog weer groter. Ik denk dat deze auto sterker is dan die van vorig jaar, maar dat moet ook. Ik wil voor de titel gaan."

Lees ook: Stijve nek voor Max Verstappen na eerste 782 kilometer

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen